Reklama
 
Blog | pavel victorin

„Z lepší společnosti“

Ano, přátelé! Kdo nectí našeho pana prezidenta a českou „lepší společnost“, které je náš nejvyšší státník nesporně nejzářivější ozdobou, patří mezi „frustráty“, tedy mezi občany podřadné, pro které je charakteristická neúspěšnost, závistivost a neléčené psychické neduhy.

 

 

 

 

Reklama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Překonejme svou malost a chorobnou závist a nahlédněme do soukromí jednoho z představitelů nedostižné společenské úspěšnosti a s tím spojené příkladné osobní kultury.

I nejfrustrovanější z nás nehodných musí MUDr. Jaroslavu Bartákovi přiznat, že přes možné pochopitelné drobné lidské chybičky, pokud jde o sex rozhodně není zavrženíhodným homosexualistou. A to, jak známo, musí být pro správné uvažování o tom, kdo je naším kvalitním spoluobčanem, rozhodující!

 

ČTK, 14. srpna 2011: Vlivný lékař zastrašuje všechny, kdo se mu postaví. Zneužívá jména těch nejvlivnějších Čechů, které dříve pod záminkou dobročinnosti nalákal na akce české pobočky Lions Clubu, největší světové charitativní organizace.

 

1. Policie dostala 8. 7. 2011 oznámení, že MUDr. J. Barták uvnitř pražské Polikliniky Modřany vězní asistentku Kristýnu K.

2. Sedmadvacetiletá asistentka Zuzana stála se svým šéfem, vlivným lékařem Jaroslavem Bartákem, ve výtahu hotelu v Číně. Měli za sebou kardiologický kongres a Zuzana, další z Bartákových obětí, se těšila na odpočinek.
Spletla se. Podle jejího svědectví se k ní otočil a naléhal, že s ním musí jít do nevěstince. Odmítla. „Popadl mě za vlasy, vytáhl ven z výtahu a srazil na zem. Začal mě kopat a přitom řval. Brečela jsem a prosila, ať mě nechá. Pak mě napadlo – zabij mě, ať už všichni zjistí, jaký jsi ďábel,“ vzpomíná.
Ještě dnes se Zuzana třese. Pro spolumajitele a prezidenta Polikliniky Modřany pracovala rok. Skončila vloni v květnu. Říká, že zažila bití, sexuální napadání a trýznění.

3. „Sexuálně mě obtěžoval. Pak mi dal něco do pití a já se probudila až ráno. Když jsem řekla, že dám výpověď, odvezl mě do hotelu v Karlových Varech. Vyhrožoval, že zabije mého přítele a rodinu,“ plakala bývalá asistentka z Brna. Policie ji tehdy hledala jako pohřešovanou a našla ji po boku Bartáka.
Vlivného lékaře se strašně bála. Stejně jako ostatní. Barták jim vyhrožoval jmény nejvlivnějších Čechů – politiků, ministrů, soudců, žalobců či představitelů tajných služeb. A ženy měly strach, Barták se totiž s mocnými skutečně stýkal.

4. Dvaadvacetiletou Lucii Barták letos v červenci trýznil na Filipínách. Do bezpečí jí dostal až náš velvyslanec.

 

Vlivný pražský lékař trýznil své asistentky několik let. Kromě výpovědi dvaadvacetileté Lucie, získala MF DNES zatím svědectví šesti dalších žen, které bil a sexuálně napadal na služebních cestách. Všechny se shodně bály promluvit, protože jim vyhrožoval jmény významných Čechů.

Scénář týrání popisují všechny dívky stejně – Barták si je najal na inzerát, ujistil se, že neumějí cizí jazyky, a odvezl je na pracovní cestu do ciziny. Asistentky vyprávějí, že je tam začal napadat a bít. Některé týral i v Česku.

V 90. letech založil jednu z českých poboček světového Lions Clubu, kde se scházejí mocní kvůli charitě. Zval tam politiky, soudce či policisty. Znal se s někdejší nejvyšší státní zástupkyní Renátou Veseckou, s expremiérem Milošem Zemanem, Václavem Klausem, Václavem Havlem a dalšími politickými celebritami. Jejich jména zneužíval při zastrašování obětí i policistů, kteří u něj zasahovali.

Aniž by to tito lidé tušili, začal jejich jménem ženám, které trýznil, vyhrožovat. „Myslela jsem, že má obrovský vliv. Viděla jsem, s jakými lidmi se stýká. Vyhrožoval mi, že mě tito lidé zničí,“ vypráví někdejší Bartákova asistentka Zuzana. Stejně mluví i další dívky.

Když před pár dny Barták vytušil, že čelí řadě trestních oznámení, začal vlivné obcházet. Sešel se s ministrem vnitra Janem Kubicem, a to pod záminkou nabídky lékařské péče.

Neustále volal i ministru spravedlnosti Jiřímu Pospíšilovi. Marně. Ani jeden mu nepomohl. A dokonce jej kolegové vyloučili i z Lions Clubu.

Barták v pátek 12.7.2011 v ČT uvedl, že jde o pomstu asistentek, či o akci organizovaného zločinu. Případ vyšetřuje policie.

 

Prameny /klikni/:

http://zpravy.idnes.cz/prazsky-lekar-tryznici-asistentky-marne-obvolava-vlivne-pm5-/domaci.aspx?c=A110813_214733_domaci_brm

http://zpravy.idnes.cz/prazsky-lekar-tryznil-i-dalsi-asistentky-promluvilo-uz-sedm-zen-phx-/domaci.aspx?c=A110812_211509_domaci_abr