Reklama
 
Blog | pavel victorin

Sonda do hlubin homosexuálovy duše

pavel victorin

13. 8. 2011 11:08

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku Tisknout Odeslat e-mailem

 

Připomínám, že odbornou kvalifikací nejsem psycholog, či psychiatr a že jde o zamyšlení výlučně laické. Nicméně, vzhledem k tomu, že právě dnes má dojít k vyvrcholení „deviantních orgií“ /x/ formou průvodu „Pride Parade“ na Václavském náměstí, které bylo rozsáhle v médiích komentováno, věřím, že má neodborná „psychologická sonda“ může někomu připadnout hodná pozornosti.

Říkejme nejmenovanému vysoce postavenému homosexuálovi, který se od probíhajících akcí příslušníků své komunity v naší metropoli mediálně distancuje, třeba „Jukyna“.

Reklama

Jukyna ve své politické kariéře rafinovaně usiloval o atraktivní „chlapácké image“, jako férový chlapák a „sportsmen“. Ve spolupráci s placenými mediálními odborníky své kanceláře a přáteli z úspěšných podnikatelských kruhů proto pečlivě několikrát aranžoval svá „faux pas“, při kterých byl jako „nachytán“ v situacích „in flagranti“ s mladými pohlednými a společensky atraktivními ženami, nejčastěji s blondýnkami – letuškami.

Výsledek předstíraných „faux pas“ byl lepší, než Jukyna očekával! Nejen v bulvárech, ale dokonce v seriozních médiích se o něm masivně psalo a hovořilo, jako o „proutníkovi“. Až to jeho vlastní loajální manželka musela několikrát veřejně komentovat, jako svou „povinnou oběť veřejnému úspěchu svého chotě – „Intelektuálního Titána“.

Přes veškeré skutečné intelektuální schopnosti je Jukyna ale také přece jenom obyčejný člověk, se svými některými „malými nedostatky“. K nejzřetelnějším z nich rozhodně patří výrazná sebestřednost a ješitnost. S nimi pochopitelně souvisí i zmíněné image „neodolatelného proutníka“ a nepřípustnost image „nějaké homosexuální Jukyny“, či co?

Co tedy Jukynovi zbývá učinit, když média informují o několikadenní akci homosexuálů v metropoli, ve které právě on – „neodolatelný proutník“ zastává veřejnou „funkci všech funkcí“?

Jeden nemusí být nějaký Sigmund Freud, aby pochopil, že ješitnost Jukyně, či Jukynovi /?/ nedá, aby veřejně nevystoupil, ale pochopitelně opět klamně, jak je rutinně zvyklý ze své celoživotní profesní kariéry již z dob před sametovou revolucí, kdy se přetvařoval, že patří k „upřímným budovatelům socialismu“, aby si nezkomplikoval kariérní postup.

x) uvedený břitký výraz si dovoluji použít s laskavým svolením pana Petra Hájka – kancléře prezidenta republiky

Resumé

Raději se svou laickou psychologickou sondou již končím s tím, že pevně věřím, že jsem snad aspoň trochu udělal radost svým kritikům, kteří mne zde osočují kvůli tomu, že se příliš zaobírám osobou našeho váženého pana prezidenta.

O Václavu Klausovi předložená „sonda“ samozřejmě není a ani nemůže být, protože jednak v ní jeho jméno není uvedeno a i jeho známá přezdívka nezní „Jukyna“, nýbrž zcela jinak. Kapišto, milí páně preizdentovi ctitelé?

Děkuji za pozornost.