Reklama
 
Blog | pavel victorin

Nemusíme všemu rozumět, ale musíme vědět, že poslouchat Hrad je správné!

Ve včerejším pražském průvodu akceptovatelných homosexuálů, propagujících neakceptovatelnou homosexualitu, se vyskytovali jedinci znázorňující našeho pana prezidenta, který se však nikoliv od homosexuálů, nýbrž od homosexuality, kterou homosexuálové představovali, zcela principiálně distancoval.

 

 

Že je to poněkud příliš složité? Nevadí! Uvědomělý vlastenec český, pravicový, dobře ví, že nemusí všemu rozumět a všechno chápat, ale že co vždy musí, je – řádně naslouchat Hradu a jeho nejvyššímu představiteli!

Homosexualita není nic špatného. Svědčí o tom i ta okolnost, že podle vyjádření významné české dramatické umělkyně – populární divadelní a filmové herečky paní Evy Holubové, je sám náš pan prezident prý homosexuál, známý ve 4% komunitě v Praze pod přátelskou pravicovou přezdívkou Kikina.

Reklama

Co ovšem je zcela zásadní špatností oproti akceptovatelnému homosexuálství, je zavrženíhodný homosexualismus. Přiznávám, že rozdíl mezi zmíněnými skoro stejnými pojmy také zcela nechápu, ale vím, že doba vyžaduje, nikoliv nějaké chápání, nýbrž utahování opasků a disciplinu! Kompasem správnosti v každém z nás musí být vždy to, co je slyšet z Hradu!

Svědomitě plnit pokyny sourodáka nejmoudřejšího nejen v ČR, ale celoglobálně obdivovaného, je vždy správné! Tomu snad může porozumět již každý řádný občan! Nebo snad ne?

Ojedinělí zpátečníci, kteří nám chtějí celospolečenské úspěchy kazit – s těmi se vypořádáme! Když ne hned, tak později, jen co úspěšně dokončíme smělé daňové reformy a zatočíme s korupcí!

V řádném naslouchání Hradu, utahování opasků a disciplině, je naše zaručená zářivá budoucnost! Bez hloupého západního levicového evropanství, multikulturismu, homosexualismu /POZOR! Nezaměňovat s povoleným homosexuálstvím!/, marxismu a jiných „ismů“, či deviací, jak moudře a přitom všem srozumitelnými slovy, vysvětluje náš vážený pan prezident.