Reklama
 
Blog | pavel victorin

Vláda, anebo Spolek hašteřivých deviantů?

Chápu, že ze svých daní na někoho, kdo stát řídí, přispívat musím. Je ale to, co od svého nástupu předvádí Nečasův vládní kabinet opravdu „řízením státu“? Předkládám k posouzení nejnovější vládní „státotvornou událost“.

 

 

 

 

Reklama

 

 

 

 

  

 

 

 

Praha, 29. 8. 2011: Ultrapravicový aktivista Bátora skončí ve funkci personálního ředitele ministerstva školství. Ministr Dobeš  /VV/ se dohodl s předsedou TOP 09 a ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem, že ho odvolá. Bátora na ministerstvu ale zůstane a dokonce „povýší“.

Spor kolem setrvání Ladislava Bátory na ministerstvu školství se rozhořel začátkem srpna, kdy se předseda iniciativy D.O.S.T., který má velmi blízko k lidem z okolí prezidenta Klause, postavil kriticky k tomu, že primátor hlavního města převzal záštitu nad pochodem homosexuálů Prahou.

Ministři za TOP 09 dva týdny bojkotovali schůze vlády. Rozhodli se k tomu po Bátorově výroku na adresu Karla Schwarzenberga. Na svém profilu na Facebooku ho Bátora mimo jiné označil za „chudáčka starého“.

Ministři TOP 09 tak znovu začnou opět chodit na jednání vlády, a to přesto, že Bátora na ministerstvu získá jinou funkci, kde se bude věnovat převážně majetkovým otázkám.

„Já jsem vždycky tvrdil, že mi nevadí, pokud se pan Bátora zabývá ekonomickými věcmi. Vadí mi, pokud ovlivňuje výchovu mládeže,“ reagoval na aktuální vývoj pro IHNED.cz Schwarzenberg.

 

Pramen /klikni/: http://zpravy.ihned.cz/politika/c1-52704230-ministr-dobes-odvola-batoru-z-funkce-ale-na-ministerstvu-ho-necha-top-09-to-nevadi

 

 

Komentář

Tomuhle neplodnému spolku hašteřivých deviantů, se v Česku říká „vláda“? Bože, jak hluboko jsme klesli!